EVENIMENT LA BAZIN
Evenimentul va avea loc la Complexul Sportiv de Natație Otopeni pe 15-16 iunie

Evenimentul de la bazin este un moment excelent pentru comunitatea Swimathon București să se revadă, să schimbe idei, să susțină înotătorii din bazin și să se bucure de întâlnirea cu alți oameni care fac valuri de bine. De aceea, pe lângă înotătorii din bazin care vor lua startul oră de oră, vă așteptăm cu mic cu mare în tribune fie că sunteți donator, înotător-fundraiseri virtual, prieten, coleg(ă) sau rude ale celor care înoată, reprezentanți ai proiectelor participante sau cei care beneficiază de susținerea și donațiile atrase de înotători la Swimathon!

Susținătorii sunt așteptați la bazin cu vuvuzele, fluiere, pancarte de susținere pictate și create de ei, baloane și orice alte dispozitive care pot încuraja cu success înotătorii din bazin! 

Deoarece încă lucrăm la a definitiva cum va arăta mai exact evenimentul de la bazin în 2024, vă invităm să ne urmăriți pe Facebook sau Instagram pentru a sta la curent cu noutățile. Revenim cât putem de repede, cel mai probabil la început de iunie, cu mai multe detalii!

Salvează în calendarul tău weekendul Swimathon București! Ne revedem pe 15-16 iunie la Complexul Sportiv de Natație Otopeni!

Din 2013, Fundația Comunitară București organizează anual Swimathon București.

FUNDAȚIA COMUNITARĂ BUCUREȘTI

https://fundatiacomunitarabucuresti.ro