Termeni și condiții
Vizitarea, folosirea, sau comandarea produselor vizualizate pe site-ul https://swimathonbucuresti.ro/ implică acceptarea Condițiilor de utilizare ce vor fi detaliate mai jos. Pentru folosirea în bune condiții a site-ului, se recomandă citirea cu atenție a Termenilor și Condițiilor.

https://swimathonbucuresti.ro/ este administrat de Fundația Comunitară București înregistrată la Registrul Asociațiilor și Fundațiilor cu numărul 150/29.11.2011, CUI 29472532, cu sediul în București, Str. D.I. Mendeleev, nr. 5, et. 1, sectorul 1.

Ne rezervăm dreptul de a efectua modificări ale acestor Termeni și Condiții precum și orice modificări site-ului https://swimathonbucuresti.ro/ fără o notificare prealabilă. Accesând pagina Termeni și Condiții, puteți citi întotdeauna cea mai recentă versiune a acestor prevederi.

Obligațiile de înregistrare

Pentru a putea face o donație pe https://swimathonbucuresti.ro/ trebuie să introduceți datele dumneavoastră pe site-ul https://swimathonbucuresti.ro/

În utilizarea serviciului, declarați că veți furniza informații reale, corecte, actuale și complete despre dumneavoastră.

În situația în care considerăm că această obligație a fost încălcată, ne rezervăm dreptul de a vă bloca accesul la utilizarea serviciului, pe perioadă determinată sau nedeterminată, fară nicio notificare prealabilă.

Sume donații

Suma donației realizată va fi aceeași cu cea prezentată pe site la momentul efectuării donației.

Modalități de plată

Modalitățile de plată puse la dispoziție și disponibile pe https://swimathonbucuresti.ro/ sunt următoarele:

  1. Cu cardul – după completarea formularului de donație veți fi redirecționat către un ecran de plată. Completați informațiile necesare (date card etc.) și finalizați plata. Nu uitați să confirmați plata în aplicația mobilă (dacă este cazul) și să reveniți pe pagina de donație pentru ca donația să fie finalizată cu success.
  2. Prin transfer bancar – după completarea formularului de donație veți primi un e-mail cu datele bancare unde sunteți rugat să finalizați plata. Asigurați-vă că faceți transferul sumei promise cât mai repede posibil folosind codul de tranzacție primit în e-mail.

Returnare donații

Folosind opțiunea de donație de pe site-ul https://swimathonbucuresti.ro/ donatorul acceptă și înțelege că donația este finală și nereturnabilă. Donatorul nu poate solicita de la Fundația Comunitară București sau de la alte entități implicate restituirea sumei plătite cu titlu de donație.

Drepturile de autor (Copyright)

Întregul conținut al site-ului https://swimathonbucuresti.ro/, incluzând, texte, imagini, grafice, elemente de grafica web, scripturi și orice alte date, este proprietatea Fundației Comunitare București sau a furnizorilor săi și este protejat conform Legii drepturilor de autor și legilor privind dreptul de proprietate intelectuală și industrială. Folosirea fară acordul scris a oricăror elemente de pe site-ul https://swimathonbucuresti.ro/, sau a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legilor în vigoare. Pentru a reclama drepturile de proprietate intelectuală puteți folosi adresa de e-mail swimathon@fundatiacomunitarabucuresti.ro

Litigii

Prin folosirea, vizualizarea sau cumpărarea produselor de pe acest site, utilizatorul a luat la cunoștință asupra faptului că legile române vor guverna Termenii și Condițiile de mai sus și orice dispută de orice fel care ar putea să apară între utilizator și Fundația Comunitară București. În cazul unor eventuale conflicte între Fundația Comunitară București și clienții săi, se va încerca mai întâi rezolvarea acestora pe cale amiabilă în minim 30 de zile lucrătoare.

Dacă rezolvarea pe cale amiabilă nu va fi posibilă, conflictul va fi soluționat în instanță competentă în conformitate cu legile române în vigoare.

Diverse

Dacă oricare dintre clauzele de mai sus va fi găsită nulă sau nevalidă, indiferent de cauză, aceasta nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odată cu lansarea comenzii, clientul acceptă fără obiecțiuni Condițiile și termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeași cu un contract valabil încheiat.

Fiind de acord cu acești Termeni și Condiții clientul își asumă în totalitate drepturile și obligațiile ce decurg din înscrierea pe https://swimathonbucuresti.ro/

Întrebări și solicitări

Dacă ai întrebări sau nelămuriri cu privire la termenii și condițiile folosirii site-ului sau a serviciilor disponibile pe https://swimathonbucuresti.ro/ ne poți scrie la adresa de e-mail swimathon@fundatiacomunitarabucuresti.ro

Ultima actualizare: 07.03.2024

Din 2013, Fundația Comunitară București organizează anual Swimathon București.

FUNDAȚIA COMUNITARĂ BUCUREȘTI

https://fundatiacomunitarabucuresti.ro